fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Rezultatul tau este:

TIPUL PERSONALITĂȚII TALE ESTE

Vizionar
Expansiv

EȘTI ÎN ELEMENTUL TĂU CÂND CROIEȘTI NOI DRUMURI

AI ACEL CEVA SPECIAL. TE-AI NĂSCUT SĂ STRĂLUCEȘTI ȘI NU ȚI-E FRICĂ SĂ IEȘI ÎN FAȚA MULȚIMII ȘI SĂ FACI LUCRURILE DIFERIT.

De fapt, odată ce descoperi cum să îți canalizezi talentul,

 creativitatea ta și personalitatea unică va atrage oamenii aproape fără efort… 

ceea ce te face o muză a martketing-ului înnăscută

Este timpul să învățați cum să vă folosiți punctele forte pentru a construi o listă de e-mail cu oameni care abia așteaptă să cumpere de la tine

Când vine vorba de construirea listei dvs. de e-mailuri, aveți tot ce trebuie pentru a atrage mai mult din clienții ideali. 😉

Adevarul este ca:

Dacă încă folosești strategii de marketing din 2010, este timpul pentru un update! Vechiul truc de a posta despre tine, cursul, produsele sau serviciile tale peste tot, nu o să te duca acolo unde îți dorești.

Pentru majoritatea lumii, afacerilor online lasă impresia că există doar o singură cale de a-ți dezvolta afacerea, însă nu e așa. De fapt, cel mai bun mod de a-ți dezvolta afacerea e modul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea, aptitudinile și plăcerile tale.

Sunteți gata să aflați mai multe despre personalitatea dvs și cum să folosiți email marketing-ul pentru a vă crește audiența și urmăritorii?

Să începem! 😉

Citește rezultatele testului!

„Viața, prin creativitate, are puls”

– Anca Ghinea

Construirea liste de email, în funcție de personalitatea ta.

Blueprint

Bun, creativitatea ta e o forță dezlănțuită, e timpul să o pui la treabă. Crearea unei liste de email-uri cu abonați implicați este calea cea mai rapidă de a-ți dezvolta afacerea..

Nu eșți sigur cât de importantă e? Uită-te la ea așa: diferența dintre a fi invitat în inbox-urile unei persoane și doar un alt follower pe social media, e la fel că diferența dintre a fi invitat în casa cuiva pentru o noapte intimă cu vin și deserturi... și o invitație unde vor mai sunt încă alte 70 de persoane.

Pentru a stăpâni email marketing-ul, trebuie să te axezi pe extinderea listei de email-uri cu persoane care abia așteaptă să îți vadă numele în inbox. Așa îți poți arăta personalitatea unică. Uite cum te poți folosi de ea pentru folosul tău și pentru a-ți extinde lista cu ușurință...

1.

FII CREATIV ÎN STILUL TĂU

Ți s-a spus vreodată că ești „prea generos”? E o reacție comună la orice persoană care are atâta altruism cum ai tu, însă asta nu înseamnă că e adevărat.

Cât timp nu le dai altora constant (și prin urmare uiți de #tineînsuți), atunci generozitatea e o calitate minunată – asumăți-o!.

Îmi place acest citat din Brene Brown: „nu te ascunde, stai în picioare.” Extinderea listei și atragerea unei audiențe pline de persoane care te ADORĂ cer ca tu să îți asumi calitățile.

Aș minți dacă aș spune că nu te vei alege cu niște freeloaderi care vor numai chestii pe gratis, însă pentru fiecare Lacomescu sunt cel puțin 1000 de alte persoane ale căror vieți le vei îmbunătăți. Merită? Eu așa cred.

2.

PLANUL PE TERMEN LUNG:

Topul celor mai bune strategii pentru extinderea listei conform personalității tale unice

Cu spiritul tău creativ și inventivitatea înnăscută, sari în evidență imediat când vine vorba de listă
Ai încredere în instint și fă ce știi să faci. În loc să te tot îndoiești de propriul talent, lasă-te ghidat de tine însuți. Poate că asta înseamnă să înfrumusețezi PDF-ul ală plicticos cu artwork original sau să îți filmezi videoclipurile îmbrăcat ca diferite personaje 💁‍♀️
Gândirea ta inedită e cel mai bun atuu. Uită-te la ce fac oamenii din industria ta – și apoi dă totul peste cap.

3.

ia ATITUDINE, CÂȘTIGĂ TRACȚIUNE:

Uite cum poți să începi crearea listei de e-mail bazate pe personalitate

Dacă nu știi ce să oferi ca să atragi oamenii să se înscrie pe lista ta, te înțeleg. Cu atâtea idei creative care îți vin în cap, nu e de mirare că nu te poți decide. Crearea unei resurse bibliografice pentru opt-in e soluția perfectă pentru a-ți lăsa creativitatea să își facă treaba – fără să te saturi de ce

Toată lumea are un e-book ca freebie-ul lor optin, în ziua de azi. Sigur, un e-book gratuit are valoarea ei, dar nu e tocmai inedit. Nu ies în evidență pentru noii vizitatori. Dar o întreagă bibliotecă chestii gratis? Mă, să-mi bag. Asta e chiar tare, nu?

Nu numai că oferi mai mult conținut valoros și gratuit cititorilor tăi, ci te și remarci și îți va face lista mai memorabilă. Pe scurt: o bibliotecă de resurse a-ntâia e mai utilă decât o singură resursă oarecare.

Începe biblioteca de resurse gratuite alegând 3-5 resurse pe care vrei să le incluzi la început. (Bun, nu e vreo lege scrisă în privința asta, dar o bibliotecă cu numai una sau două chestii? Nici nu se vor uita la listă.)
Ai încredere în instinc când le alegi! Din moment ce îți faci o bibliotecă, nu trebuie să te stresezi să alegi numai chestii de top. Alege resurse care știi că îi vor ajuta și care îți demonstrează expertiza și creativitatea.

După aceea, nu trebuie decât să faci un landing page și să pui o parolă pe pagina unde sunt resursele gratuite - să nu se furișeze unii unde nu trebuie!

Voila! Tocmai ai creat un motiv fabulos pentru care oamenii să îți dea email-urile și să se adauge pe listă. În plus? De fiecare dată când îți vine inspirația, poți adăuga resurse la bibliotecă și să dai o mică atenție audienței ca să rămână alături de tine – și să le spună și prietenilor..

Creativitate

Autenticitate

Emapatie

Originalitate

Stai puțin...te întrebi cine este în spatele acestor strategii bazate pe personalitate..?

Alexandra sunt....antreprenor, podcaster, mama, iubitoare de animale (am un cățel dar și o pisică ) obsedată de marketing & teste de personalitate, ( ENTP, MG, Eneagram 7 ) ajut antreprenorii digitali, ambițioși să își crească business-ul online, prin strategii moderne, care funcționează astăzi.

Buna! Sunt atât de fericită că ești aici.

Să îți bazezi strategia de construire a listei de e-mail în jurul punctelor tale forte sună atât de simplu, nu? Ei bine, mie mi-a luat ceva timp să mă descurc singură! Odată ce am făcut-o; totul s-a schimbat …

Având o listă de e-mailuri mi-a dat încrederea de care aveam nevoie pentru a lansa primul meu curs online.

Înainte să te gândești la tine „nu aș putea face asta” – gândește-te din nou. Nu am nimic extra special! Ai exact aceleași instrumente pe care le aveam când am început. Misiunea mea este să îți arat lucrurile simplificate, astfel încât să fi arhitectul propriei tale realități!

Alexandra

WORKSHOP Gratuit

PLANUL ÎN 3 PAȘI PENTRU A ÎȚI CREȘTE LISTA DE EMAIL ( și cum să o faci în funcție de personalitatea ta)

Construirea unei liste de e-mailuri este infinit mai ușoară atunci când utilizați o strategie care se aliniază personalității dvs. unice

Pe scurt, uite ce vei învăța la workshop....