fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Rezultatul tau este:

TIPUL PERSONALITĂȚII TALE ESTE

Savant
sub Acoperire

SPREADSHEET-URILE SUNT CEL MAI MARE AJUTOR AL TĂU

CONCENTRAT PE APTITUDINI ȘI CUNOȘTINȚE, MOTIVAT DE STANDARDELE PROFESIONALE, EȘTI CARACTERIZAT DE SISTEMATIZARE, SIMȚ PRACTIC, LOIALITATE, STRUCTURĂ, INDEPENDENȚĂ, EFICIENȚĂ.

De fapt, odată ce începi să îți pui mintea la contribuție vei reuși să vezi cel mai clar toate opțiunile disponibile

Este timpul să învățați cum să vă folosiți punctele forte pentru a construi o listă de e-mailuri cu oameni care abia așteaptă să cumpere de la dvs.

Când vine vorba de construirea listei dvs. de e-mailuri, aveți tot ce trebuie pentru a atrage mai mult din clienții ideali. 😉

Adevarul este ca:

Dacă încă folosești strategii de marketing din 2010, este timpul pentru un update! Vechiul truc de a posta despre tine, cursul, produsele sau serviciile tale peste tot, nu o să te duca acolo unde îți dorești.

Pentru majoritatea lumii, afacerilor online lasă impresia că există doar o singură cale de a-ți dezvolta afacerea, însă nu e așa. De fapt, cel mai bun mod de a-ți dezvolta afacerea e modul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea, aptitudinile și plăcerile tale.

Sunteți gata să aflați mai multe despre personalitatea dvs și cum să folosiți email marketing-ul pentru a vă crește audiența și urmăritorii?

Să începem! 😉

Citește rezultatele testului!

„Ideile sunt ușoare. Implementarea e grea. ”

– Guy Kawasaki

Construirea liste de email, în funcție de personalitatea ta.

Blueprint

A sosit timpul să îi dai frâu cercetătorului din tine. Crearea unei liste de email-uri cu abonați implicați este calea cea mai rapidă de a-ți dezvolta afacerea

Nu eșți sigur cât de importantă e? Uită-te la ea așa: diferența dintre a fi invitat în inbox-ul unei persoane și doar un alt follower pe social media, e la fel că diferența dintre a fi invitat în casa cuiva pentru o noapte intimă cu vin și deserturi... și o invitație unde mai sunt încă alte 70 de persoane..

Pentru a stăpâni email marketing-ul, trebuie să te axezi pe extinderea listei de email-uri cu persoane care abia așteaptă să îți vadă numele în inbox. Așa îți poți arăta personalitatea unică. Uite cum te poți folosi de ea pentru folosul tău și pentru a-ți extinde lista cu ușurință...

1.

FII CREATIV ÎN STILUL TĂU

E cineva care și-a dat vreodată ochii peste cap când a venit vorba de analiza datelor și găsirea legăturilor?? E o reacție destul de comună pentru oricine are curiozitatea și aptitudinile să traseze liniile între puncte.

Dacă ți s-a mai spus să gândești mai puțin și să faci conversații mai mult, e timpul să îți dezlănțui latura științifică și să îi dai frâu tocilarului din tine ca să devii arhitectul propriului tău succes. .

Îmi place acest citat din Brene Brown: „nu te ascunde, stai în picioare.” Extinderea listei și atragerea unei audiențe pline de persoane care te ADORĂ cer ca tu să îți asumi calitățile.

Sunt o grămadă de specialisti ai marketing-ului care îți vor spune că există doar o SINGURĂ cale – însă asta e complet fals. Extinderea listei și atragerea unei audiențe pline de persoane care te ADORĂ cer ca tu să îți afli talentele și să îți asculți instinctul. Întocmirea listei nu presupune să ieși din zona ta de comfort.
Nu e necesar să fii „popular”! nu îți mai bați capul cu ce ar „trebui” să faci și începi să faci ce te face să te simți bine, creșterea unei audiențe interesate devine mult mai ușor.

2.

PLANUL PE TERMEN LUNG:

Topul celor mai bune strategii pentru extinderea listei conform personalității tale unice

Cu foamea ta informații, e ceva natural pentru tine să se bagi în analiza datelor și să te folosești de probe și teste pentru a-ți crea lista.
Concentrează-te mai mult pe strategii bazate pe date. Folosește teste A/B pentru landing page-urile tale, pentru a-ți satisface nevoia de informații. Joacă-te cu copywriting-ul, design-ul, ofertele tale și uită-te la ratele de conversie.

3.

ia ATITUDINE, CÂȘTIGĂ TRACȚIUNE:

Uite cum poți să începi crearea listei de e-mail bazate pe personalitate

Fă-ți un spreadsheet și actualizează-l în prima zi a fiecări luni. Uită-te câți urmăritori ai pe social media, cât ai câștigat luna trecută, și de mare e lista ta de email-uri

Compară fiecare lună cu cea anterioară și caută tendințele. După ce faci asta timp de câteva luni, ar trebui să observi că lista ta de email-uri a crescut cu un X număr de urmăritori sau cu X% în fiecare lună.

Îți poți folosi creșterea lunară pentru a vedea de ce unele numere au crescut mai mult decât de obicei. Poate ai deschis o conversație pe Facebook, care ți-a crescut popularitatea contului mai repede. Sau poate ai lansat un curs gratuit prin email, care ți-a dublat lista de email-uri pe care ai avut-o luna anterioară.
Oricare ar fi fost motivul, continuă tot așa! Și dacă vezi că numerele încep să scadă, folosește-ți mintea genială să cauți alte opțiuni. Cu atenția ta la detalii, ești un creator de liste înnăscut. Continuă cu acele experimente și notează-ți rezultatele. Ești pe drumul cel bun!

Logic

Eficient

Analitic

Prudent

Stai puțin...te întrebi cine este în spatele acestor strategii bazate pe personalitate..?

Alexandra sunt....antreprenor, podcaster, mama, iubitoare de animale (am un cățel dar și o pisică ) obsedată de marketing & teste de personalitate, ( ENTP, MG, Eneagram 7 ) ajut antreprenorii digitali, ambițioși să își crească business-ul online, prin strategii moderne, care funcționează astăzi.

Buna! Sunt atât de fericită că ești aici.

Să îți bazezi strategia de construire a listei de e-mail în jurul punctelor tale forte sună atât de simplu, nu? Ei bine, mie mi-a luat ceva timp să mă descurc singură! Odată ce am făcut-o;  totul s-a schimbat …

Având o listă de e-mailuri mi-a dat încrederea de care aveam nevoie pentru a lansa primul meu curs online.

Înainte să te gândești la tine „nu aș putea face asta” – gândește-te din nou. Nu am nimic extra special! Ai exact aceleași instrumente pe care le aveam când am început. Misiunea mea este să îți arat lucrurile simplificate, astfel încât să fi arhitectul propriei tale realități!

Alexandra

Resurse pentru tipul tău de personalitate !

Am găsit aceste episoade de podcast DOAR pentru tine.

WORKSHOP Gratuit

PLANUL ÎN 3 PAȘI PENTRU A ÎȚI CREȘTE LISTA DE EMAIL ( și cum să o faci în funcție de personalitatea ta)

Construirea unei liste de e-mailuri este infinit mai ușoară atunci când utilizați o strategie care se aliniază personalității dvs. unice

Pe scurt, uite ce vei învăța la workshop....

Alexandra

Un podcast care te indeamna la actiune!