fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Rezultatul tau este:

TIPUL PERSONALITĂȚII TALE ESTE

Performer
Exuberant

TE SIMȚI CA LA TINE ACASĂ CÂND EȘTI ÎN CENTRUL ATENȚIEI.

TE-AI NĂSCUT SĂ FII STRĂLUCITOR ȘI NU ȚI-E FRICĂ SĂ ÎȚI ÎMPARȚI STRĂLUCIREA CU ALȚII.

De fapt, odată ce descoperi cum să îți canalizezi talentul, personalitatea ta enigmatică

va atrage oamenii aproape fără efort… cea ce e face o muză a marketing-ului.

Este timpul să învățați cum să vă folosiți punctele forte pentru a construi o listă de e-mail cu oameni care abia așteaptă să cumpere de la tine

Când vine vorba de construirea listei dvs. de e-mailuri, aveți tot ce trebuie pentru a atrage mai mult din clienții ideali. 😉

Adevarul este ca:

Dacă încă folosești strategii de marketing din 2010, este timpul pentru un update! Vechiul truc de a posta despre tine, cursul, produsele sau serviciile tale peste tot, nu o să te duca acolo unde îți dorești.

Pentru majoritatea lumii, afacerilor online lasă impresia că există doar o singură cale de a-ți dezvolta afacerea, însă nu e așa. De fapt, cel mai bun mod de a-ți dezvolta afacerea e modul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea, aptitudinile și plăcerile tale.

Sunteți gata să aflați mai multe despre personalitatea dvs și cum să folosiți email marketing-ul pentru a vă crește audiența și urmăritorii?

Să începem! 😉

Citește rezultatele testului!

„Cea mai mare frică a noastră nu este faptul că suntem inadecvaţi, ci este faptul că suntem puternici peste măsură.Ne întrebăm adesea: cine sunt eu ca să fiu strălucitore, minunata, talentata, fabulosa? Cine eşti tu ca să nu fii? Faptul că "joci la scară mică" nu serveşte lumea. Nu este nimic grandios în a te micşora pe tine însuţi astfel încât ceilalţi să nu se simtă în nesiguranţă alături de tine ”

– MARIANNE WILLIAMSON

Construirea liste de email, în funcție de personalitatea ta.

Blueprint

Bine, superstarule, e timpul să treci la treabă. Crearea unei liste de email-uri cu abonați implicați este calea cea mai rapidă de a-ți dezvolta afacerea.

Nu eșți sigur cât de importantă e? Uită-te la ea așa: diferența dintre a fi invitat în inbox-urile unei persoane și doar un alt follower pe social media, e la fel că diferența dintre a fi invitat în casa cuiva pentru o noapte intimă cu vin și deserturi... și o invitație unde vor mai sunt încă alte 70 de persoane.

Pentru a stăpâni email marketing-ul, trebuie să te axezi pe extinderea listei de email-uri cu persoane care abia așteaptă să îți vadă numele în inbox. Așa îți poți arăta personalitatea unică. Uite cum te poți folosi de ea pentru folosul tău și pentru a-ți extinde lista cu ușurință...

1.

FII CREATIV ÎN STILUL TĂU

Cu puterea ta de "star" și pasiunea pentru educație, te-ai născut pentru videoclipuri, când ești în fața camerei, e cel mai bun mod de a-ți mări lista..

Ca un Performer Exuberant, webinar-urile sau cursurile/seriile video gratuite sunt cel mai bun mod de a-ți umple lista. Conținutul video e cel mai bun mod de a câștiga încrederea lor și de a face o legătură RAPID – și dacă cineva poate da bine în fața camerei și să radieze încredere, acela ești tu. Facebook Live, Instagram Live, canal YouTube, aici poti sa iti concentrezi atentia.

Îmi place acest citat din Brene Brown: „nu te ascunde, stai în picioare.” Extinderea listei și atragerea unei audiențe pline de persoane care te ADORĂ cer ca tu să îți asumi calitățile.

Aș minți dacă aș spune că nu te vei alege cu niște freeloaderi care vor numai chestii pe gratis, însă pentru fiecare Lacomescu sunt cel puțin 1000 de alte persoane ale căror vieți le vei îmbunătăți. Merită? Eu așa cred.

2.

PLANUL PE TERMEN LUNG:

Topul celor mai bune strategii pentru extinderea listei conform personalității tale unice

Cu spiritul tău creativ și inventivitatea înnăscută, sari în evidență imediat când vine vorba de listă
Ai încredere în instint și fă ce știi să faci. În loc să te tot îndoiești de propriul talent, lasă-te ghidat de tine însuți. Poate că asta înseamnă să înfrumusețezi PDF-ul ală plicticos cu artwork original sau să îți filmezi videoclipurile îmbrăcat ca diferite personaje 💁‍♀️
Gândirea ta inedită e cel mai bun atuu. Uită-te la ce fac oamenii din industria ta – și apoi dă totul peste cap.

3.

ia ATITUDINE, CÂȘTIGĂ TRACȚIUNE:

Uite cum poți să începi crearea listei de e-mail bazate pe personalitate

FĂ UN WEBINAR FĂRĂ A ÎNCERCA SĂ VINZI CEVA

Încearcă să faci un webinar care e doar pentru a oferi valoare, în care să dai sfaturi utile și să îți umpli lista de e-mail. Dacă nu ai mai avut tangență cu lumea webinar-elor, nu te sfii să începi cu un material regizat. Te poate ajuta să reduci stresul.

Când ești gata, ține o versiune live și la final deschide un Q&A – promit că audiența te va iubi, dacă le dai șansă să vorbească cu tine.

Ca să alegi un subiect pentru un webinar, gândește-te la primii 2-3 pași pe care cineva trebuie să-i facă pentru a atinge un anumit scop. Adică, dă-le startul și apoi dă-le un imbold să continue.

FĂ UN WEBINAR ÎN COLABORARE/PARTENERIAT CU ALTCINEVA DIN INDUSTRIA TA

Un webinar în colaborare e o modalitate foarte bună de a-ți crește lista de email, de a colabora cu alți experți din nișa ta, și să faci vânzări fără a-ți epuiza lista. Când susții un webinar în colaborare, tu faci prezentarea și partenerul atrage audiența. Asta înseamnă că ai șansa să arăți ce poți în fața unei noi audiențe.

Pentru a începe planificarea acestei strategii, fă o listă cu potențiali colaboratori și ia legătura cu ei.

CREAZĂ UN CURS SAU O SERIE VIDEO GRATUITĂ

Dacă ideea unui webinar de o oră te sperie sau dacă timpul e o problemă serioasă pentru audiența ta, de ce nu încerci să îți împarți conținutul în bucățele mai mici?

E surprinzător de ușor să creezi o mini serie sau curs video. Poți să îți postezi videoclipurile pe YouTube sau Vimeo SAU, dacă ai o platformă pentru cursuri cum ar fi Teachable sau Kajabi, le poți pune acolo și să oferi acces gratuit în schimbul adreselor de email.

Sunt oportunități enorme când vine vorba de crearea a astfel de lead magnets, deoarece majoritatea oamenilor percep cursurile online ca fiind valoroase.

Autenticitate

Generozitate

Creativitate

Leadership

Stai puțin...te întrebi cine este în spatele acestor strategii bazate pe personalitate..?

Alexandra sunt....antreprenor, podcaster, mama, iubitoare de animale (am un cățel dar și o pisică ) obsedată de marketing & teste de personalitate, ( ENTP, MG, Eneagram 7 ) ajut antreprenorii digitali, ambițioși să își crească business-ul online, prin strategii moderne, care funcționează astăzi.

Buna! Sunt atât de fericită că ești aici.

Să îți bazezi strategia de construire a listei de e-mail în jurul punctelor tale forte sună atât de simplu, nu? Ei bine, mie mi-a luat ceva timp să mă descurc singură! Odată ce am făcut-o, totuși – totul s-a schimbat …

Având o listă de e-mailuri mi-a dat încrederea de care aveam nevoie pentru a lansa primul meu curs online.

Înainte să te gândești la tine „nu aș putea face asta” – gândește-te din nou. Nu am nimic extra special! Ai exact aceleași instrumente pe care le aveam când am început. Misiunea mea este să îți arat lucrurile simplificate, astfel încât să fi arhitectul propriei tale realități!

Alexandra

WORKSHOP Gratuit

PLANUL ÎN 3 PAȘI PENTRU A ÎȚI CREȘTE LISTA DE EMAIL ( și cum să o faci în funcție de personalitatea ta)

Construirea unei liste de e-mailuri este infinit mai ușoară atunci când utilizați o strategie care se aliniază personalității dvs. unice

Pe scurt, uite ce vei învăța la workshop....