fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Rezultatul tau este:

TIPUL PERSONALITĂȚII TALE ESTE

Partener
Prietenos

EȘTI FERMECĂTOR, prietene.

TE-AI NĂSCUT SĂ SOCIALIZEZI ȘI NU ȚI-E FRICĂ SĂ ÎNCEPI PETRECEREA.

De fapt, odată ce descoperi cum să îți canalizezi talentul, personalitatea ta magnetică

va atrage oamenii aproape fără efort… ceea ce te face o muză a marketing-ului

Este timpul să învățați cum să vă folosiți punctele forte pentru a construi o listă de e-mail cu oameni care abia așteaptă să cumpere de la tine

Când vine vorba de construirea listei dvs. de e-mailuri, aveți tot ce trebuie pentru a atrage mai mult din clienții ideali. 😉

Adevarul este ca:

Dacă încă folosești strategii de marketing din 2010, este timpul pentru un update! Vechiul truc de a posta despre tine, cursul, produsele sau serviciile tale peste tot, nu o să te duca acolo unde îți dorești.

Pentru majoritatea lumii, afacerilor online lasă impresia că există doar o singură cale de a-ți dezvolta afacerea, însă nu e așa. De fapt, cel mai bun mod de a-ți dezvolta afacerea e modul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea, aptitudinile și plăcerile tale.

Sunteți gata să aflați mai multe despre personalitatea dvs și cum să folosiți email marketing-ul pentru a vă crește audiența și urmăritorii?

Să începem! 😉

Citește rezultatele testului!

„Am fost binecuvantat sa gasesc oameni mai destepti decat mine si care ma ajuta sa execut viziunea pe care o detin. ”

– R. Simmons

Construirea liste de email, în funcție de personalitatea ta.

Blueprint

E timpul să îți pui talentul înnăscut pentru networking la treabă. Crearea unei liste de email-uri cu abonați implicați este calea cea mai rapidă de a-ți dezvolta afacerea .

Nu eșți sigur cât de importantă e? Uită-te la ea așa: diferența dintre a fi invitat în inbox-urile unei persoane și doar un alt follower pe social media, e la fel că diferența dintre a fi invitat în casa cuiva pentru o noapte intimă cu vin și deserturi... și o invitație unde vor mai sunt încă alte 70 de persoane.

Pentru a stăpâni email marketing-ul, trebuie să te axezi pe extinderea listei de email-uri cu persoane care abia așteaptă să îți vadă numele în inbox. Așa îți poți arăta personalitatea unică. Uite cum te poți folosi de ea pentru folosul tău și pentru a-ți extinde lista cu ușurință...

1.

FII CREATIV ÎN STILUL TĂU

Cel mai mare talent al tău este capacitatea ta de a vedea binele în ceilalți și să găsești un moduri de a-i încuraja, să le dai ce au nevoie, sau să îți oferi cunoștințele pentru a îmbunătăți viețile și afacerile AMÂNDURORA..

Îmi place acest citat de la Keith Ferrazzi, autor al cărții Never Eat Alone... “Succesul în orice domeniu, dar mai ales în afaceri, constă în colaborarea împreună cu oamenii, nu împotriva lor.” .

Tu ai transformat asta într-o artă. Cel mai mare potențial obstacol dintre tine și cucerirea internetului? Frica de a nu părea fals sau enervant.

Dacă te-ai obișnuit să îți limitezi relațiile din frica de a nu părea enervant, e timpul să ignori vocea aia moralizatoare din cap și să îți desfaci aripile, fără nicio grijă. Persoanelor potrivite le va face mare plăcere să se asocieze cu tine.

2.

PLANUL PE TERMEN LUNG:

Topul celor mai bune strategii pentru extinderea listei conform personalității tale unice

Cu personalitatea asta, e în firea ta să te alături altora și să îți crești lista de e-mail
Din moment ce ești un profesionist când vine vorba de colaborarea cu alții, fii cu ochii-n patru după o persoană din rețeaua ta care are nevoie de ajutor cu un nou proiect care te va ajuta să ieși în evidență. Nici nu vei realiza că îți umpli lista pentru că te vei distra prea tare ajutând un prieten la nevoie💁‍♀️

Mergi ca invitat în podcast-uri, scrie articole că guest în bloguri, sau sugerează să preiei un IG Story de la cineva din industria ta pentru a a atrage atenția și a ieși în fața unei audiente noi.

Incearcă să faci un grup pe Facebook unde să îți creezi o comunitate și să îți promovezi ofertele. Lansează o provocare pe Instagram și uită-te cum iți crește lista & business-ul.

Sunt atât de multe moduri în care poți lua legătura cu alte persoane și oportunități de colaborare. Tot ce trebuie să faci e să fii tu însuți.

3.

ia ATITUDINE, CÂȘTIGĂ TRACȚIUNE:

Uite cum poți să începi crearea listei de e-mail bazate pe personalitate

Nu te întreba ce pot face alții pentru TINE, ci ce poți face tu pentru alții. Începe cu acest exercițiu simplu: identifică toate modurile în care poți să susții, înveți, inspiri sau motiva pe alții cu cunoștințele și opiniile tale, acestea te vor ajută să te simți bine când faci un nou contact.

Odată ce ți-e clar cum te poți face util, uită-te la rețeaua ta și ia legătura atât cu străini cât și cu prieteni ale cărori audiențe știi că le poți ajuta.

După aceea, e doar o problemă de modalitate. Uite câteva idei, începând cu cele care îți vor lua mai mult timp....

LANSEAZĂ O COMUNITATE ( GRUP ) PE FACBOOK

Majoritatea persoanelor au o relație de tipul ‘’du-te vino’’ cu grupurile de pe Facebook. Fără îndoială ele pot fi o strategie grozavă pentru a-ți crea o comunitate și pentru a te extinde. Pe de altă parte, dacă îți creezi un grup, e FOARTE important să îți faci timp pentru grup și să participi constant.

Dacă ideea de a conduce un grup de clienți pe aceeași lungime de undă îți sună bine, începe prin a crea o idee clară pentru grupul tău. Asigură-te că audiența ta are un beneficiu clar și apoi du-te mai departe și promovează-ți noua ta comunitate.

Și hei, aici e vorba de listă, deci recomand să îți faci grupul FB disponibil ca un bonus pentru cei care se aboneaza la lista ta; sau sa le ceri adresa de e-mail la aderare in grup. Pe cât de tari pot fi grupurile, tot esți la mila algoritmului social.

CREAZĂ UN WEBINAR PLIN DE VALOARE ȘI OFERĂ SĂ ÎL PREZINȚI LIVE ÎN FAȚA AUDIENȚEI ALTOR PERSOANE

Identifică-i pe ceilalți antreprenori online care au audiențe căror le-ar PLĂCEA să învețe de la tine și propune să îți oferi cunoștințele în schimbul adreselor lor de email.

Este o situație win-win-win: tu îți crești lista, partenerul tău își oferă conținutul audienței lor, și toți cei care au fost prezenți descoperă ceva nou și se vor îndrăgosti de tine.

Sunt oportunități enorme când vine vorba de crearea a astfel de lead magnets, deoarece majoritatea oamenilor percep webinariile ca fiind valoroase.

FĂ UN INSTAGRAM TAKEOVER

IG takeover-urile sunt sunt foarte tari și ușor de făcut. Ideea de bază e că preiei contul de Instagram al unui partener pentru o vreme și partajezi conținutul care crezi tu că le-ar ajuta audiența cel mai mult! Sună bine, nu-i așa?

După aceea, poți să conduci followersi la următorul pas unde să se înscrie, pentru un lead magnet care are legătură cu ce ai povestit în take-over

Flexibil

Comunicativ

Empatic

Simpatic

Stai puțin...te întrebi cine este în spatele acestor strategii bazate pe personalitate..?

Alexandra sunt....antreprenor, podcaster, mama, iubitoare de animale (am un cățel dar și o pisică ) obsedată de marketing & teste de personalitate, ( ENTP, MG, Eneagram 7 ) ajut antreprenorii digitali, ambițioși să își crească business-ul online, prin strategii moderne, care funcționează astăzi.

Buna! Sunt atât de fericită că ești aici.

Să îți bazezi strategia de construire a listei de e-mail în jurul punctelor tale forte sună atât de simplu, nu? Ei bine, mie mi-a luat ceva timp să mă descurc singură! Odată ce am făcut-o, totuși – totul s-a schimbat …

Având o listă de e-mailuri mi-a dat încrederea de care aveam nevoie pentru a lansa primul meu curs online.

Înainte să te gândești la tine „nu aș putea face asta” – gândește-te din nou. Nu am nimic extra special! Ai exact aceleași instrumente pe care le aveam când am început. Misiunea mea este să îți arat lucrurile simplificate, astfel încât să fi arhitectul propriei tale realități!

Alexandra

WORKSHOP Gratuit

PLANUL ÎN 3 PAȘI PENTRU A ÎȚI CREȘTE LISTA DE EMAIL ( și cum să o faci în funcție de personalitatea ta)

Construirea unei liste de e-mailuri este infinit mai ușoară atunci când utilizați o strategie care se aliniază personalității dvs. unice

Pe scurt, uite ce vei învăța la workshop....