fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Rezultatul tau este:

TIPUL PERSONALITĂȚII TALE ESTE

Expertul
Sociabil

E NATURAL PENTRU TINE SĂ ÎȚI OFERI SERVICIILE. AI O GRĂMADĂ DE CUNOȘTINȚE. TE-AI NĂSCUT PENTRU A-ȚI OFERI TALENTELE ȘI NU ÎȚI ESTE FRICĂ SĂ TE FACI VĂZUT.

DE FAPT, ODATĂ CE ȚI LE CANALIZEZI, ENERGIA ȘI ÎNȚELEPCIUNEA TA ATRAG OAMENI DE PRETUTINDENI…CEEA CE TE FACE O MUZĂ A MARKETING-ULUI

Este timpul să înveți cum să îți folosești punctele forte pentru a construi o listă de e-mail cu oameni care abia așteaptă să cumpere de la tine.

Când vine vorba de construirea listei tale de e-mailuri, ai tot ce trebuie pentru a atrage mai mult din clienții ideali. 😉

Adevarul este ca:

Dacă încă folosești strategii de marketing din 2010, este timpul pentru un update! Vechiul truc de a posta despre tine, cursul, produsele sau serviciile tale peste tot, nu o să te ducă acolo unde îți dorești.

Pentru majoritatea lumii, afacerilor online lasă impresia că există doar o singură cale de a-ți dezvolta afacerea, însă nu e așa. De fapt, cel mai bun mod de a-ți dezvolta afacerea e modul care se potrivește cel mai bine cu personalitatea, aptitudinile și plăcerile tale.

Sunteți gata să aflați mai multe despre personalitatea dvs și cum să folosiți email marketing-ul pentru a vă crește audiența și urmăritorii?

Să începem! 😉

Citește rezultatele testului!

“Educaţia nu este cât de mult ai memorat, nici măcar cât ştii. Este capacitatea de a diferenţia între ceea ce ştii şi ceea ce nu ştii”

– Anatole France

Construirea liste de email, în funcție de personalitatea ta.

Blueprint

E timpul să arăți lumii că ești un expert. Crearea unei liste de email-uri cu abonați implicați este calea cea mai rapidă de a-ți dezvolta afacerea.

Nu ești sigur cât de importantă e? Uită-te la ea asa: diferența dintre a fi invitat în inbox-ul unei persoane și doar un alt follower pe social media,este asemenea diferenței dintre a fi invitat în casa cuiva pentru o noapte intimă cu vin și deserturi... și o invitație unde mai sunt încă alte 30 de persoane (*hmhm* rețele de socializare sunt cam cum se nimeresc, nu-i așa?)

Pentru a stăpâni marketing-ul prin email-uri, trebuie să te axezi pe extinderea listei de email-uri cu persoane care abia așteaptă să îți vadă numele în inbox. Așa îți poți arăta personalitatea unică. Uite cum te poți folosi de ea pentru folosul tău și pentru a-ți extinde lista cu ușurință...

1.

FII GENEROS & AUTENTIC

Ți s-a spus vreodată că ești „prea generos”? E o reacție comună la orice persoană care are atâta altruism cum ai tu, însă asta nu înseamnă că e adevărat..

Cât timp nu le dai altora constant (și prin urmare uiți de #tineînsuți), atunci generozitatea e o calitate minunată – asumăți-o!

Îmi place acest citat din Brene Brown: „nu te ascunde, stai în picioare.” Extinderea listei și atragerea unei audiențe pline de persoane care te ADORĂ cer ca tu să îți asumi calitățile. .

Aș minți dacă aș spune că nu te vei alege cu niște freeloaderi care vor numai chestii pe gratis, însă pentru fiecare Lacomescu sunt cel puțin 1000 de alte persoane ale căror vieți le vei îmbunătăți. Merită? Eu așa cred.

2.

PLANUL PE TERMEN LUNG:

Topul celor mai bune strategii pentru extinderea listei conform personalității tale unice

Cu talentul tău pentru a-i învăța și ajuta pe alții să treacă de la supărare la extaz, ai un as în mânecă.
Puterea va fi să atragi oamenii cu informațiile de care au nevoie, poate printr-un curs gratuit pas cu pas prin email, sau o provoare gratuită, sau un grup de Facebook (unde poți să îți prezinți ponturile geniale comunității tale).

3.

ia ATITUDINE, CÂȘTIGĂ TRACȚIUNE:

Uite cum poți să începi crearea listei de e-mail bazate pe personalitate

Indiferent de platforma pe care algei să o folosești, ajută-ți audiența să rezolve o problemă mică, ia-o pas cu pas, sau sari în ajutor cu niște soluții..
Cheia creșterii listei și a audienței se rezumă la un singur lucru: valoarea. Cu cât oferi oamenilor mai mult conținut de valoare, cu atât ei vor fi mai interesați. Dacă sunt interesați? Ei bine, audiența ta te va ajuta să îți crești lista, distribuind-o peste tot pe internet.
Uite cum poți să atingi acea creștere masivă folosindu-te de talentul tău nebunesc de profesor și îndrumător...
Mai întâi, alege un lucru valoros pe care îl poți prezenta audienței care o vă face să se calce în picioare să îți dea adresa lor. Acesta ar trebui să fie un rezultat pe care el să-l dorească cu nerăbdare. După aceea, împarte acel rezultat și problema pe care o rezolvi într-o serie de pași mici și executabili. Încearcă să ai cinci sau șase pași astfel încât să poți împărți lucrurile pe o săptămână.

Odată ce ai creat un curs opt-in page, promovează-l peste tot! Ajută oamenii să obțină informațiile exacte de care au ei nevoie - indiferent de ceea ce îi ajuți tu să facă..

Generozitate

Perseverenţă

Conştiinciozitate

Entuziasm

Stai puțin...te întrebi cine este în spatele acestor strategii bazate pe personalitate..?

Alexandra sunt...antreprenor, podcaster, mamă, iubitoare de animale (am un cățel dar și o pisică) dependența de cafea și Instagram, obsedată de marketing & teste de personalitate, (ENTP, MG, Eneagram 7) și ajut antreprenorii digitali, ambițioși să își crească business-ul online, prin strategii moderne, care funcționează astăzi.

Buna! Sunt atât de fericită că ești aici.

Să îți bazezi strategia de construire a listei de e-mail în jurul punctelor tale forte sună atât de simplu, nu? Ei bine, mie mi-a luat ceva timp să mă descurc singură! Odată ce am făcut-o, totuși – totul s-a schimbat …

Având o listă de e-mailuri mi-a dat încrederea de care aveam nevoie pentru a lansa primul meu curs online.

Înainte să te gândești la tine „nu aș putea face asta” – gândește-te din nou. Nu am nimic extra special! Ai exact aceleași instrumente pe care le aveam când am început.

Misiunea mea este să îți arat lucrurile simplificate, astfel încât să fi arhitectul propriei tale realități!

Alexandra

WORKSHOP Gratuit

PLANUL ÎN 3 PAȘI PENTRU A-ȚI CREȘTE LISTA DE EMAIL ( și cum să o faci în funcție de personalitatea ta)

Construirea unei liste de e-mailuri este infinit mai ușoară atunci când utilizați o strategie care se aliniază personalității dvs. unice

Pe scurt, uite ce vei învăța la workshop....