fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

BLUEHOST
Nu folosesc un hosting romanesc pentru simplu motiv ca nu stiu care este cel mai bun, am ales Bluehost pentru ca este super simplu de folosit ( nici nu costa mult, $2.75/luna ) si stiu sigura ca nu risc sa pice serverul sau sa se inchida.

Am incercat mai multe platforme pentru email marketing, dar Getresponse mi se pare cel mai usor de folosit. Au peste 300 de templates, poti sa creezi landing pages, newsletters, chestionare, secvente de email automate, si mult mai multe lucruri integrate. Nici nu le-am incercat pe toate. Parte draguta este ca ai si 30 zile gratuit. Incepe sa-ti cresti lista de email!

CANVA
Folosesc Canva pentru toate graficile. Au foarte multe opriuni,si tot asa templetes pentru aproape orice. Iti poti personaliza pozele cu Brand Kit. Au si o varianta gratuita, care daca esti la inceput s-ar putea sa iti ajunga

GOOGLE ANALYTICS
Este o aplicatie oferita gratuit de catre Google care monitorizeaza aproape intreaga activitate dintr-o pagina web. Poti sa vezi traficul general , timpul mediu petrecut de vizitatori in site, numarul de pagini vizitate, sursele de trafic (organic si referinte), plus cuvintele cheie care au generat traficul organic.
LEADPAGES
O alta platforma buna pentru landing pages este Leadpages, o poti folosi si sa-ti creezi un mini site, sau popup’uri. Se integreaza cu google analytics, Facebook si IG Ads, Shopify, GetRespons si multe altele.

Cred ca nu mai are nevoie de nici o descriere. Incerc sa fiu cat mai organizata, si tin toate fisierele in Dropbox.

Este o platforma pentru inregistrat podcasturi. Perfect pentru inregistrat interviuri la distanta. Poti sa programezi interviurile, si acepta pana la 4 guesti. Au abonamente lunare in functie de cate ore inregistrezi, cu 7 zile free trial. Fisierele le poti salva fie in mp3 fie in waw.