fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Manuela Ciugudan

Cum faci Brand Personal in social media

Manuela Ciugudan

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY | STITCHER

Manuela Ciugudean este coach profesionist și Personal Brand Strategist. Este pasionată de branding de 15 ani și ajuta profesioniștii sa raspunda la întrebările” Cine sunt Eu cu adevărat?” “Ce mă face unic?”, “Ce pot face pentru ceilalți, cu unicitatea mea?”și “Cum mă fac cunoscut pentru asta”?

A avut șansa să facă branding personal pentru miniștri din Guvernarea 2004-2008, în calitate de consilier personal. A contribuit ca PR Officer la promovarea conceptului Băncii Mondiale, “Economia Bazată pe Cunoaștere”. În această perioadă, a călătorit prin țară, unde a oferit consultanță de personal branding mai multor primari.

Unul dintre atributele mele cheie este abilitatea de a lucra cu CEO’s, lideri, manageri, project manageri, oameni politici, antreprenori, freelanceri, colegi sau părinți locali sau internaționali, cu rezultate foarte bune. Interacțiunile cu aceștia au fost online, individual pe telefon sau în conference calls cu mai mulți participanți și desigur, offline.

Scrie cu pasiune despre provocări profesionale și personale pe www.manuelaciugudean.ro 

În episodul cu nr 16 discutam, despre:

>> Despre eșecuri și lecții.

>> Cum își ajuta clienții să afle adevărul despre ei, de ce sta foarte mult în introspecție cu ei și cum ii ajuta să își descopere sistemul de valori și ingredientul cheie al brandului personal: Motivatia – Why you do what you do!

>> Ce inseamna Brand Personal

>> Despre cei 4 piloni din brandul personal : valorile personale, experienta profesionala,  interese si motivatie.

>> Cat timp durează sa construiești un brand personal.

>> Ce postam pe social media în așa fel incat sa ne crestem brandul personal.

LINK-URI MENTIONATE IN EPISOD:

PERSONAL BRAND ACADEMY

THE PERSONAL BRAND PODCAST

alexandra ene podcast