fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Cum începi un business online, de acasa, în 2021

Cum începi un business online de acasă în 2021

Cum începi un business online, de acasa, în 2021

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER

Bine ați revenit la un episod, astăzi, stau de vorba cu Alex Huditan și discutam la modul general, despre cum poți să începi un business online de acasă. În contextul în care ne aflăm cred că mulți oameni cauta variante de a se muta în online și dacă vrei să începi de undeva, un business pe Amazon poate fi o varianta potrivită pentru tine. Poți sa descarci un ghid gratuit de aici, sa afli mai multe detalii.

Alex Huditan a intrat în lumea afacerilor în urmă cu șase ani, când a renunțat la locul său de muncă obișnuit din București și a început să vândă produse pe Amazon, este printre primii români care au aflat cum se fac afaceri pe Amazon, cum poți sa cumperi din China și sa vinzi în America, fără sa pleci din fata calculatorului. A renunțat la jobul sau din corporație și a pornit pe un drum nebătătorit în România. Și-a făcut bagajul și de 6 ani călătorește în toată lumea. Asculta episodul și povestea lui.

Am vrut sa discut cu el sa vad ce schimbări au mai apărut intre timp, pentru ca nu știu dacă știi, dar Amazon, mie una personal, mi-a schimbat traiectoria vieții. La fel ca el și eu am început acum 6 ani sa vând pe Amazon și mi s-au deschis noi oportunități.

Despre ce am vorbit:

>> Cum a descoperit modelul de business și călătoria lui atât financiara cât și spirituala. Uramareste-i prezentarea pe TED TALK aici.

>> Ce înseamna exact un business pe Amazon.

>> Care sunt primit pași, dacă vrei sa incepi un business pe Amazon: Alex ți-a pregătit un ghid pe care poți sa îl descarci de aici, sa vezi dacă iți place și dacă ți se potrivește modelul acesta de business.

>> Ce cunoștințe ai nevoie pentru a începe.

>> Mindset, provocări, obstacole, mituri, rezilienta.

>> De ce este important și cum te ajuta faptul, ca ai pe cineva care a plecat de acolo, de unde pleci și tu, are rezultatele pe care ți le dorești și iți arata pas cu pas cum sa ajungi sa ai și tu același rezultate.

Asculta întregul episodul, descarca Ghidul Gratuit și învață cum să vinzi online produse fabricate în Asia, pe piața Amazon din SUA.