fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Gândește ca un savant

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHE | YOUTUBE | GOOGLE PODCAST

În episodul de astăzi, îți povestesc despre unul dintre cele mai important mindset pe care l-am invatat, atat pentru business și marketing și îți descompun modul în care și tu poți să utilizezi aceeași abordare în business-ul tău.

Acest mindset , este să gândești ca un om de stiinta, sau ca un savant ! 👨‍🔬🔬 Este unul dintre modurile în care abordez toate lucrurile pe care le fac. 

Când vei asculta episodul din această săptămână, mă vei auzi vorbind despre ce înseamnă să gândești ca un om de știință și am să-ți arăt cum să folosești aceasta abordare. Cand oamenii de stiinta, lucrează la ceva, trec printr-un proces foarte clar, și vreau să ne uităm la procesul asta atunci când implementezi strategii sau tactici de marketing. 

Dacă ați avut vreodată un eșec, fie la o lansare, promovare, webinar, vanzare sau un obiectiv  pe care nu l-ai atins, acest episod te va ghida cum să treci prin acele momente și să reușești să-ți indeplinesti obiectivele. 

În loc să începi ceva, orice, fie ea o lansare, o vânzare, o promovare cu presupunerea că nu o să reușești, ar trebui să te uiți la procesul aceasta ca la un experiment, în care vrei să testezi o idee, o ipoteza. 

Amintește-ți în mod constant că valoarea ta nu depinde de succesul sau eșecul business-ului. Acest lucru te va ajuta să nu permiți rezultatelor să te consume.


Descarca Transcrierea Episodului


Citeste mai mult:

220 Tool-uri de marketing, design, business.
220 Resurse, care să te ajute să îți faci un plan de business, …
3 lucruri necesare pentru un business online
APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER Episodul de astăzi, pe care te invit …