fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Hypnosis To Overcome Limiting Beliefs

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY STITCHE | YOUTUBE | GOOGLE PODCAST

Hipnoza este depășirea sau evitarea factorului critic al minții conștiente și stabilirea unei gândiri selective acceptabile. O altă definiție a hipnozei este următoarea: «Hipnoza este o stare modificată a conștiinței, tehnicile care permit crearea acestei stări, precum și practicile utilizate în timpul acestei stări.»

Aplicațiile ei sunt destul de variate, mergând de la medicină până la automotivare sau numere de divertisment.

Contrar părerii însușite de o mare parte a publicului larg, hipnoza nu face parte din științele oculte, ci folosește mecanisme perfect explicabile cu ajutorul psihologiei.

Hipnoza este ocolirea factorului critic al minţii conştiente şi instalarea gândirii selective acceptate.

 Adesea suntem tentati sa credem ca ceea ce ne inconjoara detine controlul asupra existentei noastre si ca mediul in care am crescut ne-a modelat asa cum suntem. Insa nu intamplarile din viata noastra ne modeleaza ci convingerile in legatura cu aceste intamplari. Oamenii isi dezvolta mult prea des convingeri limitative in legatura cu cine sunt (identitate) si de ce sunt in stare. Pentru ca nu au reusit in trecut, ei sunt convinsi ca nu sunt in stare sa reuseasca nici in viitor. Mai in profunzime se ascund sentimente de neincredere in propria persoana.

Oricare ar fi lucrurile pe care noi le consideram ca fiind obstacole in demersul de a ne atinge obiectivele, acestea sunt credinte si vin din perceptia noastra si nu din realitate.

În ultimul episod, am stat de vorba cu Lance Sinclair despre credințele limitative și hipnoză. Lance este mentalist și hypnotist.

Episodul este in engleza si il poti asculta pe toate platformele de podcast.

The reason you feel stuck:

“Did you know your experiences between ages 3 and 8 play a significant role in who you have become as an adult, your attitudes, and your behavior?

 This is the only reason you have a fear of success, failure, or rejection.

 This is the only reason you feel unworthy at times or undeserving of love or success.

This is the only reason you self sabotage and engage in habits that do not serve you and you KNOW are bad for your physical and mental well-being.

In other words, a younger you is deciding your fate for you! 

 You wouldn’t sit in a car driven by a five-year-old, right?

Then, why do we let a five-year-old tell us what to do?”

Enjoy!


Lance poate fi gasit pe website-ul lui aici.

𝗟𝗔𝗡𝗖𝗘 𝗦𝗜𝗡𝗖𝗟𝗔𝗜𝗥 Instagram


MULTUMIM PENTRU SUSTINERE PARTENERULUI VISA