Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Human Design & Antreprenoriat

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY STITCHE | YouTube | GOOGLE PODCAST

 Avem cu toții tendința să ne comparăm cu alții, suntem mereu dornici să înțelegem cine suntem cu adevărat, să aflăm de ce ne simțim și de ce acționăm în felul în care o facem și, mai important, ce anume am putea deveni dacă ni se oferă oportunitatea.

Cred că anumite teste, cum ar fi Myers Biggers, Eneagrama, Human Design, Emotional Intelligence Assessment și Cheiile Genelor te pot ajuta să te înțelegi mai bine. Pentru că succesul tău ca și antreprenor poate depinde de cât de mult îți înțelegi propriul comportament. 

Recomand oricui să își găsească propria-i metodă prin care să-și cunoască potențialul și astfel să își îmbunătățească viața interioară cât și cea exterioară.

Iar pentru companii & corporații care sunt într-o continua schimbare, vrem ca focusul să fie nu doar pe rezultatele finale cât și pe oamenii cu care să ajungem la cele mai bune performanțe. Știm clar că baza echipei sunt oamenii, așa ca gândește-te cum ar fi să construiești o echipă de la zero și să ai uneltele exacte pentru a-ți crea echipa. Cum ar fi ca persoanele pe care le angajezi să fie la locul potrivit lor, în echipă, și-n același timp și tu ca lider, să ai șansa de a fi mai centrat și orientat către creșterea întregii companii?

În episodul de astăzi am stat de vorba cu Alexandra Boros, de la manifestyoursoul.com

Alexandra Boros, este corporatista cu peste 11 de experiență în marketing şi călătoare convinsă a acestei lumi, care și-a descoperit  misiunea vieții şi rolul de dus la bun sfârşit. 

A manifestat o echipă de +20 oameni experți, fiecare pe aria lui, plecând de la Human Design, Cheile Genelor, Coaching, interpretarea chipului, Reiki, Life and Business coach, și prin uneltele, instrumentele și sustinerea necesara te vor ajuta să treci cu brio procesul de transformare. 

 ManifestYourSoul.com, are o  echipă pregătitą să te susțină doar dacă vrei să fii cea mai bună versiune a ta.

Am discutat despre Human Design & Cheile Genelor și aplicabilitatea lui, iar Alexandra mi-a citit și harta proprie. Așa că dacă vrei să afli “cine sunt, te invit să asculți episodul.

 

Enjoy!


Alte teste de personalite pe care le recomand:

Testul Myers-Brigs

Potrivit teoriei care sta la baza testului Myers-Brigs, exista 16 tipuri de personalitate. Esti introvertit sau extrovertit? Te bazezi pe simturi sau pe intuitie? Gandesti sau simti? Judeci sau percepi? Probabil oricine isi doreste sa obtina raspunsurile la aceste intrebari. Poti face testul aici.

Testul Enneagram

Testul Enneagram este un ghid care te va ajuta sa-ti intelegi cu adevarat personalitate si modul in care „functionezi”. Potrivit acestei teorii, exista 9 niveluri ale personalitatii.

Desi poate parea dificil de inteles la prima vedere, odata ce ai deprins principiile de baza vei obtine informatii care vor fi  adevarate revelatii despre tine insati. Poti face testul aici.


MULTUMIM PENTRU SUSTINERE PARTENERULUI VISA