fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Liana Buzea – Coach de Intimitate

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY STITCHER | YouTube | GOOGLE PODCAST

Discuțiile despre sex, sexualitate și compatibilitate în viața de cuplu sunt încă purtate cu teamă și rușine de mulți bărbați și femei din România. Și poate nu ar fi atât de grav, dacă acest dialog ar fi aproape inexistent doar în spațiul public sau la discuțiile cu prietenii. Când el lipsește, însă, din cuplu, atunci pot apărea disfuncționalități și chiar rupturi.

Intimitatea de cuplu poate fi atât o sursă de pace, echilibru, sănătate mintală și emoțională pentru fiecare dintre parteneri, cât și una majoră de frustrare, stres, vină sau rușine. Vestea bună este că, acolo unde există voință și deschidere, lucrurile nu trebuie să rămână la un nivel nesatisfăcător.

Este bine să ne gândim că dezvoltarea personală nu include doar acțiuni și experiențe menite să îmbunătățească starea de conștientizare și prezență, să dezvolte talente și abilități personale, ori să ajute la creșterea calității vieții unui individ. Ci și deprinderea de tehnici speciale și practica unor activități, care să crească înțelegerea și manifestarea propriei sexualități în cuplu, într-un mod sănătos și benefic pentru ambii parteneri.

Până să o întâlnesc pe Liana, nu eram familiarizata cu termenul de “coach de intimitate”

Cred ca subiectul este ușor evitat și mă bucură să întâlnesc oameni curajoși precum Liana, care abordează subiectul și ajuta femeile (& bărbații) să își îmbunătățească relațiile intime

Te invit să asculți episodul pe toate platformele de podcast disponibile, inclusiv pe YouTube.

@lianaintimacycoach este coach de intimitate, sexological bodyworker certificate și consilier în dezvoltare personală.

În episod am discutat despre ce înseamnă un coach de intimitate, care sunt așteptările celor care apelează la un sexological bodyworker și despre programul Lianei sexDOJO™️ for women.