fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Doru Pelivan

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHE |CastBox| GooglePodcast

Daca se întâmpla sa ai cont de Facebook, Instagram sau YouTube și ești pasionat de marketing online, sigur îl cunoști pe Doru Pelivan.

Dar dacă, încă nu știi cine este, uite o scurta descriere: Doru a generat venituri de milioane de euro pentru numeroși autori consacrați și pentru alte modele de afaceri.

A ajutat peste 900 de autori, traineri din diverse domenii, de la dezvoltare personală, business, marketing, fitness, psihologie și multe altele să își promoveze cu succes produsele educaționale.

Conduce Kiwi Agency – agenția de publicitate cu cele mai bune rezultate din vestul țării.

De asemenea, este motorul principal al editurii online eduKiwi care manageriază cei mai buni autori de cursuri online din țară. 

În prezent, este urmărit de peste 100.000 de oameni pe social media și newsletter. A creat comunitatea Kiwi Marketer, care la ora actuală numără peste 25.000 de oameni pasionați de marketingul online.

De asemenea, a pornit Școala de Marketing Kiwi PRO prin care au trecut deja peste 10 mii de oameni. 

Mai multe despre Doru găsești aici – https://edukiwi.ro/dorupelivan/

A fost o discuție super interesanta, am discutat despre nevoile unei liste de email, despre cât de important este sa ai o micro-nișa, cum poți sa ajungi autor la EduKiwi ( nu prea poți ! ), a povestit cum s-a chinuit cu un blog doi ani de zile și de ce dacă ar fi sa o ia de la început s-ar înscrie la cursurile Hobby2Profit și multe alte lucruri.

Enjoy!

Asculta în Spotify: