fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Cum faci primii tai 1.000 de abonați

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHE

De când vorbesc despre lista de e-mail și e-mail marketing tot primesc întrebarea- “ Da, Alex dar cum poate pe mine să mă ajute o lista de email, eu am XYZ  afacere, nu am ce să fac cu o lista de e-mail, nu se aplica la mine” și ador genul asta de întrebări. 

Te rog să mă crezi, când îți spun că am auzit fiecare obiecție posibila, cum că afacerea ta este unică și specială și că o lista de e-mail nu are cu ce să te ajute  – adevărul este că toate aceste motive sunt doar scuze. Sorry, not sorry 

Eu cred că fiecare proprietar de afacere ar trebui să se concentreze pe două lucruri: să folosească social media la început, ca modalitate să își crească lista de e-mail, ca mai apoi să-i invite pe abonați  să se bucure de oportunitățile lor plătite, fie că sunt servicii, produse, sau resurse digitale. 

Voiam să vin cu un mini training astăzi aici în inbox-ul tău și să îți explic cum te poate ajuta o lista de e-mail indiferent de afacerea pe care o ai.

Nu cred că există vreun business care să nu beneficieze de o legătură directă cu clientul / audiența. 

Sper că asta să te inspire să începi să îți crești lista de e-mail și să îți servești audiență la un alt nivel. 

Dacă oferi un serviciu: Una din cursantele de la List Building Simplificat, este make-up artist. Și-a construit o lista de e-mail că să stea în contact cu clienții și să le reamintească de serviciile ei. Acum le oferă posibilității să își facă programare. Faptul că stă în contact și le oferă o experiență memorabilă o ajuta să aibă clienți care o recomand și continua sa își facă programări cu ea.

Dacă oferi un produs: Ar trebui să fie destul de clar că atunci când vorbim de produse, o lista de e-mail este necesara. Poți să îi anunți de discount uri, sau de produsele noi pe care le adaugi. Poți să povestești despre produsul tău, sau cum ai decis să vinzi acel produs. Trimite emailuri cu imagini care arată produsul tău, sau feedback de la clienții. Anul trecut ne-a arătat cât de important este să ai o lista de e-mail prin modul în care comportamentul cumpărătorului s-a schimbat – vrei să poți să ajungi la potențialii tăi clienți, indiferent ce se întâmplă ( pandemie sau îți pierzi contul de social media) 

Dacă oferi un produs digital: Dacă oferi un produs digital, sper că folosești emailul. Servește-ți audiența cu conținut informațional și de folos. Ajută-i să își atingă obiectivele sau rezolva o problema pe care audiența ta o are. Ajuta, oferă , educa și apoi invită-i să se bucure de oferta ta plătită. 

Vezi? E-mail marketing poate să funcționeze pentru orice tip de business. Este un mod mult mai intim de a te conecta cu “oamenii tăi” și îți oferă posibilitatea să îi ajuți înainte să începi să vinzi. 

E-mail marketing este resursa mea favorita să ofer resurse și informații abonaților mei.

Dacă ai nevoie de un semn că acum este momentul în care trebuie să începi să îți crești lista de e-mail, acesta este! Go for it!

In episodul de astăzi îți povestesc cum mi-am crescut eu lista de email și cum o poți face și tu:

>> Pasul 1 – Alegeți o platforma și postează conținut săptămânal. Poate sa fie un blog, sau un canal de Youtube sau un podcast.

>> Pasul 2 – Creează o resursa gratuita ( lead magnet / freebie ) plina de valoare pentru audienta ta și ofer-o în schimbul adresei de email și a numelui.

>> Pasul 3 – Folosește social media și distribuie lead magnetul tău.

https://alexandraene.com/episod25/(opens in a new tab)

Pe scurt, aceștia sunt pașii pe care eu i-am făcut din martie și pana acum ca sa îmi cresc lista de email.

Hai în comunitatea Online Business Simplificat!


Vrei sa vorbim mai mult despre email marketing? Trimite-mi un email hello@alexandraene.com


alexandra ene podcast