fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

cum iti alegi mentorul potrivit

Cum îți alegi mentorul potrivit

cum iti alegi mentorul potrivit

Cred cu tărie că nu trebuie să reinventezi roată. De când mă știu, am căutat să învățat de la oameni care sunt cu mult înaintea mea, oamenii care au reușit și și-au creat o viață și un business exact așa cum îmi doresc și eu.

Când am început în online acum 10 ani, am investit în mentori pentru a mă sprijinii în pașii pe care urmă să-i fac. Fie că am lucrat 1:1 cu ei, fie am investit în materiale, cărti , cursuri pe care le aveau.

Incă o mai fac!

Când ești la început este foarte ușor să dai “follow” la 100 de oamenii pe care îi admiri și să mai descoperi în fiecare zi încă unul. Dar uite un sfat, keep it simple, concentrează-te pe 2-3 persoane maxim. Dacă iei sfaturi de la multe prea multe persoane îți vei dilua mesajul și business-ul în același timp.

Este important să găsești un mentor care să se alinieze cu principiile tale, cu valorile și obiectivele pe care le-ai setat pentru business-ul tău.

În episodul de astăzi stau de vorbă cu Monica Ducu despre cum să-ți găsești un mentor potrivit.

“Oamenii cumpără de la oameni. Nu cumpără de la coaches sau de la traineri, cumpără de la oameni care se întâmpla să fie coach, traineri sau terapeuți”

Monica este ambasador pentru Mindvalley, coach, business mentor, speaker și transformă pasiunile oamenilor în proiecte și business-uri de succes.

Discutăm despre:

>> Comunitatea de business a Monicăi
>> Monica povestește cum a ajuns ambasador Mindvalley
>> De ce mentorii sunt importanți în fiecare etapă al afacerii tale
>> Care este rolul unui coach / mentor
>> Diferență dintre un mentor / coach din afară și unul de la noi
>> Cum să îți alegi un coach / mentor potrivit

LINK-URI UTILE

Monica Ducu Website

Mindvalley Romania

Comunitatea Online Business Simplificat

alexandra ene podcast