fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Madalina Vasiu

Despre webinarii & cursuri online

Madalina Oana Vasiu Online Business Simplificat

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY | STITCHER

Oana Madalina Vasiu, este strateg in comunicare, specialist de content marketing si antreprenor. A lucrat la lansările produselor lui Lorand Soares și ale Uraniei Cremene în programul All About Parenting, așa că dacă intentionezi sa lansezi cursuri online sau ai deja unul lansat și încă nu ai rezultatele pe care ti le doresti, ia un pix, o agendă și începe sa asculti episodul de astăzi, pentru ca Madalina da totul din casa, iar la sfarsitul episodului vei avea o groaza de ideei de implementat.

>> 00:05 Ne povestește despre cum a fost în perioada cand a lucrat cu Urania Cremene și Lorand Soares. Madalina a făcut parte din echipa Bloomanity, ei se ocupau de partea de online în proiectul cu Lorand, iar cand au terminat proiectul în 2015 a început să lucreze cu Urania Cremene și una dintre misiunile ei, a fost să organizeze un turneu de evenimente de 6 luni în 20 de orașe. Despre complexitatea proiectului All about Parenting, sutele de ore de filmat și strategia de lansare, combinand atat programele online cât și cele live.

>> 00:06 Autoritate

Cum iti poti creste autoritatea brandului personal. Recomandarea ei este să postezi constant conținut despre topicurile în care ai experiența. Să le arăți oamenilor, ce principii ai, cum gandesti și cum poți să îi ajuți prin ceea ce știi tu. Madalina a făcut asta prin a creea 3 ebook-uri foarte complexe despre webinarii, podcast și avataru de client. Am discutat despre cum poți sa folosești același conținut pentru diferite platforme. Scoate conținut nou constant, fii prezentă pe platformele unde se afla audiența ta și căuta modalități de a redistribui același conținut în mai multe feluri. În facebook-uri live, în e-mailurile saptamanale,același conținut îl poți adapta pentru mai multe platforme. 

>> 00: 15 Webinarii

Urmează sa lansezi un curs online? alfa strategia de lansare pentru webinar și de ce ar trebui să ții webinarii? Ce canale să folosești? Cum te ajuta o baza de date cand ai un webinar. Cum aduci audiență rece la webinariile tale. Strategia de pre-launch pentru webinar. Poți susține webinare preînregistrate și să ai succes chiar dacă nu ești confortabilă să le prezinti live? Ce este un webinar evergreen? Cum iti segmentezi baza de date înainte, în timpul lansari și după, despre toate aceste lucruri poți sa afli daca asculți întregul episod aici.

>>00:30 Lansari

De cate ori poti sa lansezi un curs online, cum faci sa oferi o experienta buna cursantilor, cum îmbini experiența online cu cea offline. Cum sa folosesti platformele de membership sau comunitatiile de Facebook corect, cu regulamente de interactionare.

>>00:40 Incepe de acolo de unde esti

Nu aștepta sa ai totul perfect organizat de la început. Începe de acolo, de unde te afli si îmbunătățește pe parcurs. Sunt foarte mulți oameni, care au foarte multe lucruri bune de arătat dar îi blochează ideea ca trebuie sa aibă totul perfect înainte de a lansa, nu lasa sa ți se intample si tie același lucru.

>>00:50 Despre industria educatiei nonformale

Provocarile pe care le au cei care intra acum in industrie, dezvoltare in online este un proces in etape cu lecții de învățat pe care poți sa le înveți cel mai bine din experiența ta personală.

>> 00:55 Recomandările Madalinei pentru cei care își doresc sa lanseze un curs online

Diferențele dintre ce se intampla la noi fata, de ce intampla în străinătate, legat de educația nonformala.


E-book-urile Madalinei le poți descărca de aici:

Avatarul de Client

Webinarii Online

Launching a great Podcast

alexandra ene