fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

email marketing lead magnet

Creste lista de email cu un lead magnet

email marketing

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY | STITCHER

Bine ai venit în partea a doua a trainingului intensiv, unde ne concentrăm pe creșterea listei de email. Newsletter, email marketing …toate incep cu un lead magnet.

Sper ca ai completat chestionarul de saptamana trecuta, episodul îl poți asculta aici și pentru ca în episodul de astăzi ne mișcăm puțin, pentru ca vreau sa te duc unde trebuie sa fii. ( cu o lista de email profitabila )

Dacă nu l-ai completat apasă aici ca sa il descarci si ia-ti 10 minute sa răspunzi la întrebări ( sunt doar 2 ). Îți promit, că vei înțelege mai bine, unde sunt îndreptate eforturile tale acum și vei asculta episodul de astăzi din alta perspectiva..

Pentru cei care sunt noi, un lead magnet este ceva valoros pe care îl oferim gratuit audienței noastre, în schimbul adresei de email și a numelui. Asa începem să construim lista de email și mai tarziu putem face campanii de email marketing si sa trimit newsletter.

Ca sa creezi un lead magnet ( freebie ) bun, bineinteles ca trebuie sa știi ce vrea tribe- ul tau și ce nevoi are. Vei obține exact opusul dacă freebie ul tau nu contine informatie valoroasa. Vrei ca audiența ta sa fie uimită de ceea ce primește în schimbul adresei de email.

Vreau sa iti spun sa nu iți fie frica sa dai tot ce ai mai bun gratuit.

Eu ofer cele mai bune informații gratuit, tot timpul, o fac chiar acum ( cu mult mai multe detalii in episodul de astăzi din podcast ) pentru ca nu mă afectează cu nimic; în programul pe care-l pregătesc , intru in mult mai multe detalii pe topicurile respective, dau mult mai multe exemple și este structurat astfel incat vei avea toate informațiile la un loc în ordinea potrivită.

Dacă vrei sa afli mai multe despre topicul acesta, asculta episodul de astăzi. Am sa te invat o strategie, in 3 pași simpli care sa te ajute sa iti cresti lista de email.

Am creeat un lead magnet și pentru episodul de astăzi, cu 10 exemple pentru diferite tipuri de lead magnets. Nu numai ca servesc ca inspirație, pe care o poți modela și tu pentru freebies-urile tale, dar îți și arată diferite locuri unde le poți amplasa pe website-ul tău.

alexandra ene

Vrei sa inveti cum sa cresti o lista de email? Apasa aici.