fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Mindset pentru o strategie email marketing corecta

Cultiveaza o mentalitate pentru cresterea bazei de date

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY | STITCHER

În următoarele episoade, vreau sa mă concentrez pe diferite tipuri de marketing online și am sa încep cu cel mai puțin folosit la noi – email marketing-ul.

Saptamna aceasta si cealalta, voi discuta despre fundația de baza a unei afaceri online de success:

LISTA TA DE E-MAILS

Cand am decis sa ma apuc de mini seria asta pentru e-mail marketing, am inteles ca lucrurile sunt putin mai complicate decat par la prima vedere.

Un newsletter nu este sufficient!

 Vom discuta despre “mecanica” in episodul urmator : lead magnets, ce sunt, de ce sa le folosesti, unde le pui, cum interactionezi cu lista ta.

Am vrut sa fac, intai episodul acesta pentru ca este de o importanță crucială, sa incepi sa faci din asta o prioritate.

VEZI DACA ACEST EPISOD ESTE PENTRU TINE:

>> Daca ai un business de un an de zile si ai mai putin de 2000 de contacte.

>> Daca nu iti cresti lista de e-mails cu cel putin 55 de lead-uri noi pe saptamana.

>>Daca ai deja o lista de e-mail, dar nu reusesti sa ai vanzari sau inscrieri la programele tale.

>> Daca iti iubesti business-ul si doresti sa faci asta pe termen lung, nu doar un an si dupa sa treci la altceva.

>>  Dacă urmează sa lansezi un program online, sau ai lansat unul deja și rezultatele au fost dezamagitoare.

Dacă ai răspuns Da, la oricare din punctele de mai sus, uite ce vreau sa faci: Descarca chestionarul de mai jos – este scurt doar o pagina. L-am creat special pentru tine, sa te ajute sa vezi care sunt obstacolele care te împiedica sa din a-ti creea o lista de e-mail de calitate, și sa îți stabilești o strategie de email marketing.

Tot networking-ul pe care il faci, evenimentele la care mergi, fie ca speaker sau invitat, nu te vor ajuta sa lansezi un program online si sa ai rezultatele asteptate. Nici faptul ca creezi un program minunat si esti singura care il ofera la fel, postarile pe Facebook & Instagram nu vor fi îndeajuns.

Cand esti la început, in primele luni, chiar si in primul an al afaceri tale, construirea unei baze de date nu pare importanta deloc. Se pare că fiecare oportunitate este mai importantă decât simplul efort, (zilnic) de a-ti construi lista de e-mail. Toate lucrurile pe care le ai de făcut, par mult mai importante decat sa “pierzi timpul” cu creșterea bazei de date.

Tocmai de aceea am creat acest chestionar, sa vezi unde iti este îndreptat atenția si ce te distrage din a lucra la fundația de baza a business-ului tău. După ce înțelegi asta o sa iti fie mai ușor sa iti schimbi perspectiva și vei începe sa vezi rezultate.

Asculta intai episodul de astăzi – te va ajuta cu mentalitatea din spatele construiri listei și o sa procesezi întrebările altfel. Dupa ce ai terminat, trimite-mi un email sa îmi spui tu cum vezi construirea listei. Care este mentalitatea ta fata de subiectul email marketing? Ce probleme intampini?