fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Afla cum perseverenta, a ajutat o antreprenoare, sa faca 1.5 milioane intr-un business online

antreprenoar

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY | STITCHER

Veronica Sticlaru vinde pe Amazon de 5 ani împreuna cu soțul ei, Adrian. După 3 ani fără prea multe rezultate, ultimii doi i-au adus succesul mult dorit: un business online de 1.5 milioane de dolari/an, o echipa de 6 oameni și libertatea de a călători oriunde in lume. 

A crezut atat de mult in aceasta afacere, incat atunci cand a aflat despre el si a realizat potentialul pe care il are a ales sa isi dea demisia si sa lucreze 100% in business. Timp de 3 ani a reinvestit tot profitul si nu a scos niciun leu, intretinandu-se din proiecte conexe business-ului Amazon sau realizarea de globuri de Craciun personalizate in perioada sarbatorilor de iarna.

In 2018, fara sa stie exact cum se vor intretine, au plecat in Asia, unde au experimentat ce inseamna sa fii digital nomad si ce inseamna sa iti gasesti echilibrul intre munca si calatorii. Din acel moment calatoreste constant si a vizitat si trait in peste 15 tari.

Pentru ca stie cat de greu este sa pornesti pe drumul antreprenoriatului, Veronica isi doreste sa ajute cat mai multi antreprenori si in special antreprenoare sa își dezvolte un business online. De aceea, s-a alaturat echipei de coaching The Culture of Achievement in cadrul careia mentoreaza Amazonieni la început de drum.

 Veronica, la fel ca mine, a inceput  sa vanda pe Amazon prin 2013, in urma unui curs pe care sotul ei Adrian l-a vazut pe Facebook.

Datorita perseverentei, au reusit sa construiasca un brand iar acum au venituri de $1.5milioane dolari pe an. Cat de tare este asta?!

Nu au fost toate roz de la inceput. Primele 3 produse au fost un esec total, dar nu s-au dat batuti, iar rezultatele vorbesc de la sine.

>> [ 02:20 ] Ne povestește despre cum si-a dorit împreuna cu soțul ei sa aibă o afacere a lor. Cum au descoperit cursul care practic le-a schimbat viața, cum au luat decizia sa investeasca toate economiile lor in acel curs si au ramas fara banii sa cumpere stoc.

>> [ 10:23] Primul produs a fost un fail total. Au reușit doar sa își recupereze banii investiți. Recomandarea ei, este cand vezi o oportunitate sa nu pierzi timpul asteptand sa perfectezi produsul.

>> [11.55 ] Unul dintre cei mai important pasi.

>>[13:00] Cum a ajutat-o consecventa  cand primele doua produse au fost alese gresit.

>>[23:00]  Despre cat de important este sa te inconjori cu oamenii potriviti.

>> [ 27:00] Planurile de viitor ale Veronicai.

[addthis tool=”addthis_inline_follow_toolbox”]