fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

Comunitățile Online și Grupuri Facebook

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY | STITCHER

Alina Hlipca despre cum a construit o comunitate de femei pe care sa le inspire și de care sa fie alături. Dacă ești femeie si cauti grupuri de facebook autentice, ar trebui sa verifici si : Comunitatea MarkeTales – Femei cu povești magice.

Alina ne povestește cum a stabilit ce rol are grupul, regulamentul și programul postarilor.

Daca intentionezi sa iti faci o comunitate, un tribe al tau, ar fi bine sa asculti discutia. Sunt multe componente de luat in considerare cand alegi sa creezi o comunitate in jurul brand-ului tau.

La inceput, era foarte usor sa construiesti o comunitate careia sa ii distribui mesajul tau. Tot ce trebuia sa faci era sa creezi o pagina de Facebook pentru compania ta si sa distribui continut acolo. Astfel, atrageai cat mai multi oameni interesati de businessul tau.

In prezent, acest lucru nu se mai realizeaza atat de usor. Reachul postarilor scade, de aici rezultand si o scadere a engagementului. Multi experti in marketing online vor spune ca Facebook Ads este solutia. Platesti pe Facebook pentru a distribui mesajul tau unei audiente construite prin modalitatile de targetare oferite de platforma.

Dacă ești un business la început de drum, si oferi produse sau servici pe o anumită nișă, ar mai fi o componenta a Facebook-ului care sa te ajute, pe care mulți o ignora grupurile de Facebook

Mark Zuckerberg a afirmat ca se va pune accent din ce in ce mai mult pe interactiunile dintre persoane, favorizand grupurile. In concluzie, grupurile de Facebook reprezinta un instrument gratuit, care te ajuta sa iti faci cunoscuta afacerea.