fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

cristina otel

Rescrierea convingerilor limitative

cristina otel

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER

Cristina Oțel  Cu o experiență de peste 12 ani în Learning & Development Îmbinând neuroștiița cu elemente de psihologie pozitivă, face design de training  și livreza workshop-uri de Life Design, Rescrierea convingerilor limitative, Emotional Fitness, Personal Mastery, Valori și misiune,  Soulful Leadership sau Team Synergy  și îi ajuta pe oameni să își creeze vieți pe care să le iubească.

Astăzi vorbim despre rescrierea convingerilor limitative.

”Nu sunt suficient de…”, ”Sunt prea…”, ”Nu sunt la fel de… ca…”, ”Nu pot…”, ”Nu am timp…”, ”Eu niciodată…”, ”Alții mereu…”.  Îți sună cunoscute vorbele astea? Le folosești și tu când vorbești despre tine? Vestea bună este că gândurile formulate așa sunt convingeri limitative. Vestea și mai bună este că ele nu sunt definitive și pot fi rescrise, dacă îți asumi munca de care este nevoie în acest proces. 

Impreuna cu Cristina, ti-am creat o resursa care sa te ajute începi sa iti pui întrebări mai bune – Pentru ca viața depinde de întrebările pe care ti le pui si nu de răspunsurile pe care le primești.

Întrebările au darul de a modela destine – ” de ce mi se intampla toate mie?” ” de ce eu nu am noroc? ” Nu cred ca vreunul dintre noi a fost scutit de asemenea întrebări.

Dacă vrei sa obții rezultate mai bune, schimba întrebările pe care ti le pui.

Descărca pdf-ul și afla cum schimbi întrebările.

[addthis tool=”addthis_inline_follow_toolbox”]

LINK-URI MENTIONATE:

WEBSITE-UL CRISTINEI OTEL

WEBINAR RESCRIEREA CONVINGERILOR LIMITATIVE

alexandra ene podcast