fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

saif al azawi online business simplificat

Clubhouse, Instagram, Networking

saif al azawi online business simplificat

ASCULTA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHE

Încă de la începuturile mele în lumea digitală am fost early adopter sau, mai bine zis, mi-am băgat nasul peste tot pe unde se putea, astfel încât să învăț cât mai mult. Așa este cazul și cu aplicația Clubhouse, despre care se tot vorbește de săptămâni bune, fiind totuși lansată încă din mai 2020 (în US) și unde mă găsiți cu username @alexandraene 🙂

Clubhouse este o aplicație bazată pe voce, fără poze, fără filtre, fără text și mie mi se pare foarte tare. Eu sunt de aprox 2 săptămâni pe aplicație și am descoperit o groaza de lucruri interesante, am vorbit cu foarte mulți oameni la care probabil în mod normal nu as fi avut acces. 

Ce mi s-o părut extrem de important, e că factorul FOMO al aplicației depășește exclusivitatea – odată ce o cameră se închide (s-a terminat discuția și cel care a deschis topic-ul a decis să închidă camera), aceasta a dispărut. Nimic nu este înregistrat și chiar este împotriva termenilor și condițiilor de a înregistra ecranul.

Nu există mesaje private disponibile, ceea ce duce adesea la continuarea conversațiilor în afara camerei (faci tu o altă cameră secretă cu o mână restrânsă de oameni) sau chiar în afara aplicației (continui discuția în privat prin canalele sociale consacrate sau, de ce nu, telefonic).

Am stat de vorba în ultimul episod cu Saif al Azawi despre Clubhouse & Instagram și cum sa le folosești pentru a îți creste audienta. L-am prins pe Saif în room-uri pe Clubhouse, alături de marketeri internaționali care fac peste “8 figure numbers”.

A ieșit o super discuție și te invit sa o asculți aici sau pe orice platforma de podcasting.

Ti-am pregătit și un ghid despre cum poți sa folosești Clubhouse cât sa ai rezultate cu aplicația. Il poți descarca gratuit de aici:

10 SFATURI DESPRE CUM SA FOLOSEȘTI APLICAȚIA