fbpx

Alexandra Ene │ Online Business Simplificat

Online Business Simplificat

calendar editorial

Calendar Editorial 90 zile

cum faci un calendar editorial pentru 3 luni

ASCULTA: APPLE PODCASTS SPOTIFY | STITCHER

Creșterea organică despre care tot auzi, nu se poate intampla dacă nu produci conținut nou consecvent, și cand spun consecvent spun – saptamanal.

Presupunand ca, îți place business-ul tău și intentionezi sa faci același lucru și peste cativa ani, atunci trebuie sa iei în serios treaba asta cu conținutul. Cu asta atragi oamenii potriviți pe langa tine, prin conținutul tău oamenii, viitori tai clienti, afla de tine.

Content is King – o stii, ai mai auzit de nenumărate de ori, dar conținut de calitate impreuna cu consecventa fac acest content sa fie King.

In pasi simpli, ca sa reusesti sa atragi audiența potrivită, trebuie sa creezi conținut. Prin conținutul de calitate pe care îl postezi, ii atragi, tot prin conținut îi ajuți sa te cunoască, sa te placa și sa inceapa sa aibă încredere în tine. In clipa cand te cunosc, te plac si au incredere in tine – vor cumpara de la tine. Deci vezi de ce content este King.

Cand spun să creezi conținut constant, vorbesc despre a scoate în fiecare saptamana fie un articol pe blog, fie un podcast dacă ai, sau un video nou pe Youtube – oricare ar fi modul în care tu alegi să o faci. – trebuie să scoți în fiecare saptamana ceva nou.

Dar sa creezi saptamanal conținut nou, de calitate nu este întotdeauna ușor. Like it or not, trebuie sa o faci, dacă vrei sa ai succes cu business-ul tău.

Cum o faci? Cum reușești sa scoti conținut nou săptămânal? Iti faci un calendar editorial.

Despre asta este vorba în episodul de astăzi, pe care poți să-l asculți aici.

  • Iti arat 5 moduri în care sa gasesti subiecte pentru conținutul tău, pe care audienta ta o sa le devoreze imediat.
  • Un plan despre cum sa creezi acest conținut consecvent
  • Am creat un calendar editorial pentru tine si iti arat cum sa il folosesti pas cu pas.

Descarca Calendarul Editorial pentru următoarele 3 luni.


RESURESE:

E-book : Avatarul de client

alexandra ene